More

  Pont. Masini de lux la preturi de criza

  Array

   

  Pe ultima suta de metri a acestui an, Finantele scot la licitatie masini, echipamente pentru cluburi de noapte, saltele, calorifere si alte bunuri sechestrate de institutiile abilitate ale statului. Astazi, Fiscul scote la vanzare mai multe autovehicule, BMW-uri, autoutilitare Dacii, o autoutilitara Volvo si chiar si o semiremorca. Preturile de pornire ale licitatiilor sunt cuprinse intre 1.050 si 31.650 de lei.

  La licitatia de joi, 20 decembrie, de la ora 10.00, se vor vinde echipamente pentru cluburi de noapte, constand in boxe, jocuri de lumini, amplificatoare, monitoare si televizoare, la un pret de pornire de putin peste 121.000 lei. La aceeasi licitatie, puteti cumpara saltele prestige, coltar de bucatarie, plite, mobila de bucatarie sau calorifere, sau alte bunuri, cu un pret de pornire de peste 15.000 lei.

  Pentru amatorii de autoturisme, licitatia va cuprinde si sectiunea de profil, pentru autofurgonete, dar si autoturisme de diferite marci. Nici cei din domeniul alimentatiei nu au de pierdut. Fiscul va scoate la vanzare masina de cafea, cuptor pizza, malaxor, masina de spalat vase si altele. Preturile de pornire le puteti gasi pe site-ul oficial al institutiei, www.finanteiasi.ro. Tot joi, la o alta licitatie, Fiscul scoate la vanzare doua terenuri aflate in Ciurea si Miroslava, pretul de pornire al licitatiilor fiind situat intre 7,6 si 16 lei pe metru patrat. sursa bzi.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet