More

  Pompierii voluntari din Lespezi reprezinta Romania la Olimpiada Internaţională a Pompierilor!

  Array

  Pompierii voluntari din Lespezi participă în aceste zile la Olimpiada Internaţională a Pompierilor!
  Pompierii voluntari din Lespezi au câştigat anul trecut Campionatul Naţional şi, totodată, dreptul de a participa la Olimpiada Internaţională a Pompierilor.

  Evenimentul este organizat în această perioadă în regiunea Villach, din Austria, acolo unde sunt așteptați peste 3.000 de pompieri voluntari din toata lumea.

  Reprezentanţii judeţului Iaşi şi ai României vor concura cu echipe din 40 de țări, la categoria de pompieri voluntari. Lotul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din comuna Lespezi este format din 11 membri cu vârste cuprinse între 20 – 45 ani.
  Concursul este compus din 2 probe. Este vorba despre ștafetă cu obstacole 8 x 50 metri și dispozitiv la uscat – simulare stingere incendiu fără apă.
  Consiliul Judeţean suportă o parte dintre cheltuielile aferente deplasării delegaţiei noastre în Austria.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet