More

  Pompierii voluntari din Lespezi, la faza finală de la Sibiu

  Array


  După ce au luat bronzul la Olimpiada Internaţională din Austria, pompierii voluntari din comuna Lespezi, vor participa la încă o competiţie de anvergură, la începutul lunii viitoare. Cele mai bune opt echipaje de voluntari din România se întrec pentru titlul de campioni naţionali, la Sibiu. Concurenţii vor trebui să treacă prin mai multe probe, pentru a-şi demonsta abilităţile şi pregătirea pentru salvarea de vieţi omeneşti.

  Nici bine nu s-au odihnit în urma Olimpiadei Internaţionale din Austria, că pompierii voluntari din comuna Lespezi, se pregătesc din nou pentru concurs. În perioada 2-4 august, echipajul va participa la faza naţională de la Sibiu.

  Antrenamentele sunt în toi, iar lespezenii speră să se întoarcă învingători şi de la această competiţie, pentru a arată că sunt cei mai buni.
  Cel mai probabil, probele vor fi ca şi cele de anul trecut. Mai exact, concurenţii îşi vor demonstra priceperea la ştafeta 4×100 m, pistă cu obstacole pe 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie.

  Menţionăm că prin organizarea unei astfel de competiţii se urmăreşte dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. De asemenea, se verifică şi nivelul de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet