13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Pompierii voluntari din Lespezi, la faza finală de la Sibiu


După ce au luat bronzul la Olimpiada Internaţională din Austria, pompierii voluntari din comuna Lespezi, vor participa la încă o competiţie de anvergură, la începutul lunii viitoare. Cele mai bune opt echipaje de voluntari din România se întrec pentru titlul de campioni naţionali, la Sibiu. Concurenţii vor trebui să treacă prin mai multe probe, pentru a-şi demonsta abilităţile şi pregătirea pentru salvarea de vieţi omeneşti.

Nici bine nu s-au odihnit în urma Olimpiadei Internaţionale din Austria, că pompierii voluntari din comuna Lespezi, se pregătesc din nou pentru concurs. În perioada 2-4 august, echipajul va participa la faza naţională de la Sibiu.

Antrenamentele sunt în toi, iar lespezenii speră să se întoarcă învingători şi de la această competiţie, pentru a arată că sunt cei mai buni.
Cel mai probabil, probele vor fi ca şi cele de anul trecut. Mai exact, concurenţii îşi vor demonstra priceperea la ştafeta 4×100 m, pistă cu obstacole pe 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie.

Menţionăm că prin organizarea unei astfel de competiţii se urmăreşte dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. De asemenea, se verifică şi nivelul de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow