Slider

Pompierii voluntari din Lespezi isi apara titlul de campioni nationali la Brasov. Judetul Iasi, reprezentat de doua echipe la faza pe tara

Pompierii voluntari din comuna Lespezi isi apara titlul de campioni nationali obtinut anul trecut, la inceputul lunii august in judetul Brasov. La faza pe tara, ce se va desfasura in perioada 1-3 august vor participa sapte echipe, reprezentante ale regiunilor din Romania.

Judetul Iasi are doua echipe participante, Lespezi si Cotnari – castigatoarea concursului interjudetean, ce a avut loc la Focsani.

Membrii serviciilor voluntare şi private vor arăta, pe parcursul a trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”„Ştafeta 4 x 100 m”„Dispozitivul de intervenţie”, că au deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Mentionam ca Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Lespezi, condus de Vasilica Minciuna, se califica la faza nationala pentru al saptelea an consecutiv. In palmaresul acestuia sunt trei titluri nationale de locul I, doua pentru locul al II-lea si un loc IV.

Sursa foto Facebook

Slider