Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Lespezi s-a clasat pe locul III la Etapa Naţională a Concursului Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Concursul s-a desfășurat în perioada 7-9 august,pe  Hipodromul din Ploiești. În competiție au fost înscrise  16 echipaje din toată ţara și anume 8 echipaje ale serviciilor voluntare şi 8 ale serviciilor private.

Pompierii voluntari din Lespezi au  parcurs probele practice ale concursului, unde și-au demonstrat priceperea și îndemânare de care dau dovadă în lupta contra-cronometru cu flăcările.

Menționăm că nu este prima dată când Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Lespezi este premiat pentru performanță de care da dovadă.  Din anul 2011 și până în prezent, pompierii voluntari  au participat permanent la fazele naționale ale competițiilor organizate, unde au câștigat patru titluri de campioni naționali, două titluri de vicecampioni și un loc patru.

De asemenea, în anul 2017,  pompierii voluntari din Lespezi au reprezentat România la Olimpiada Internațională a Pompierilor Voluntari care s-a desfășurat în Austria de unde s-au întors medalia de bronz.

sursa foto: Facebook Foto Video Petrescu

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider