16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Pompierii din Lespezi, de toata lauda. Medalie de bronz la Olimpiada Internationala din Austria

 

Pompierii din Lespezi, de toata lauda. Medalie de bronz la Olimpiada Internationala din Austria

Pompierii voluntari din comuna Lespezi s-au intors victoriosi de la Olimpiada Internationala din Austria. Echipajul, care a reprezentat Romania, a reusit sa obtina medalia de bronz si sa se claseze pe locul al treilea pe podium, din cele 40 de tari participante. Priceperea si timpii obtinuti la cele doua probe de catre localnicii din Lespezi, i-au clasat printre cei mai buni voluntari pentru situatii de urgenta.

Ne mandrim cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, din comuna Lespezi. Echipajul, format din 11 membrii, a reusit sa obtina medalia de bronz la Olimpiada din Austria, ce s-a desfasurat in perioada 9-16 iulie.

Pompieri LespeziDeschiderea concursului a avut loc miercuri, 12 iulie, iar pompierii din Lespezi au concurat in ziua de vineri. Si-au aratat priceperea si viteza la cele doua probe din cadrul competitiei si au reusit sa se claseze printre cei mai buni.

Antrenamentele riguroase care le-au facut pe terenul de sport din localitate cu o luna inainte de eveniment, dar si experienta lor dobandita in timpul altor concursuri, si-au spus cuvantul. Si-au invins emotiile si au demonstrat ca pot salva vieti. Este pentru a doua oara cand Romania are reprezentare la aceasta olimpiada de anvergura.

Pompierii voluntari din Lespezi vor participa, din nou, in august la un concurs pentru a-si apara titlul de campioni nationali.

Mentionam ca la olimpiada au participat circa 3.000 de pompieri voluntari, care au reprezentat 40 de tari din toata lumea.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow