10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Pompierii din Lespezi, de toata lauda. Medalie de bronz la Olimpiada Internationala din Austria

 

Pompierii din Lespezi, de toata lauda. Medalie de bronz la Olimpiada Internationala din Austria

Pompierii voluntari din comuna Lespezi s-au intors victoriosi de la Olimpiada Internationala din Austria. Echipajul, care a reprezentat Romania, a reusit sa obtina medalia de bronz si sa se claseze pe locul al treilea pe podium, din cele 40 de tari participante. Priceperea si timpii obtinuti la cele doua probe de catre localnicii din Lespezi, i-au clasat printre cei mai buni voluntari pentru situatii de urgenta.

Ne mandrim cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, din comuna Lespezi. Echipajul, format din 11 membrii, a reusit sa obtina medalia de bronz la Olimpiada din Austria, ce s-a desfasurat in perioada 9-16 iulie.

Pompieri LespeziDeschiderea concursului a avut loc miercuri, 12 iulie, iar pompierii din Lespezi au concurat in ziua de vineri. Si-au aratat priceperea si viteza la cele doua probe din cadrul competitiei si au reusit sa se claseze printre cei mai buni.

Antrenamentele riguroase care le-au facut pe terenul de sport din localitate cu o luna inainte de eveniment, dar si experienta lor dobandita in timpul altor concursuri, si-au spus cuvantul. Si-au invins emotiile si au demonstrat ca pot salva vieti. Este pentru a doua oara cand Romania are reprezentare la aceasta olimpiada de anvergura.

Pompierii voluntari din Lespezi vor participa, din nou, in august la un concurs pentru a-si apara titlul de campioni nationali.

Mentionam ca la olimpiada au participat circa 3.000 de pompieri voluntari, care au reprezentat 40 de tari din toata lumea.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bataie de joc: Dupa majorarea salariilor si numeroase angajari, primarul Pintilie propune cresterea cu cca 40% a taxelor si impozitelor pentru pascaneni. Va...

La Pascani taxele si impozitele locale ar urma sa fie majorate cu cca 40%. Initiativa fara precedent,...

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru...

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI