More

  Pompierii voluntari din Heleşteni, câştigători la un concurs zonal

  Array

  Pompierii voluntari din cinci comune din imprejurimile Pascaniului au trecut ieri, 19 mai a.c., prin probe de foc. Asta pentru ca, in localitatea Helesteni, a avut loc faza zonala pentru concursul Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta, organizat de ISU Iasi. Castigatori au fost pompierii din localitatea gazda.
  Voluntarii din Helesteni, Halaucesti, Ruginoasa, Oteleni si A.I.Cuza au trecut prin trei probe practice pentru a dovedi ca au deprinderile necesare interventiilor in situatii de urgenta. Au alergat pe “pista cu obstacole 100 m”, au predat “stafeta 4×100 m” si au folosit cu pricepere “dispozitivul de interventie”.
  La final, juriul a decis. Castigatorii locului I, care vor merge la faza judeteana, au fost cei din Helesteni. Locul II a fost ocupat de pompierii din Halaucesti iar locul III, de cei de la Ruginoasa.

  Concursurile continua in perioada urmatoare si in alte localitati. La sfarsitul acestei saptamani vor avea loc alte doua competitii in Lespezi si Tatarusi, unde vor participa pompierii din localitatile Valea-Seaca, Ciohorani, Miroslovesti, Cristesti, Motca, Harmanesti si Todiresti.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet