spot_img
More

  Pompierii voluntari de la Lespezi, calificati la faza nationala

  Array

  Pompierii voluntari din comuna Lespezi au castigat de curand faza interjudeteana la concursul Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta, ce se desfasoara in fiecare an.
  Competitia a avut loc pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi si au participat echipaje din sase judete: Vrancea, Bacau, Suceava, Botosani, Iasi si Vaslui. Cei 12 voluntari de la Lespezi au demonstrat ca sunt cei mai buni la toate cele trei probe.

  Faza nationala va avea loc la Piatra Neamt, in perioada 5-7 august, unde vor participa opt echipe din intreaga tara. Daca anul trecut, pompierii de la Lespezi s-au clasat pe locul 2, anul acesta ei vor lupta cu toate fortele pentru a iesi pe primul loc. Performantele dobandite pana in prezent, s-au datorat in mod exclusiv antrenamentelor riguroase facute de doua sau trei ori pe saptamana pe stadionul din localitate. Pentru rezultatele obtinute administratia locala i-a premiat pe fiecare cu suma de 500 lei la castigarea fazei judetene, 800 lei la cea interjudeteana, iar daca vor iesi invingatori, la cea nationala vor primi 1500 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet