More

  Pompierii voluntari în concurs

  Array

   

  Pompierii voluntari în concurs

  Pompierii voluntari din judetul Iasi si-au pus la incercare conditia fizica si si-au demonstrat pregatirea intr-un concurs care a solicitat și îndemânarea. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” Iasi a organizat prima fază a concursului dedicat luptătorilor cu focul, volunatri. MATERIALUL VIDEO ÎN CADRUL ȘTIRILOR INFOBIT.

  De exemplu, pe stadionul din comuna Lespezi la linia de start s-au înscris patru echipe. Este vorba despre pompieri volunatari din comunele Tătăruși, Valea Seacă și Ciohărni.

  Competitia a presupus parcurgerea a trei probe practice, pompierii intrecandu-se in special pentru obtinerea celor mai buni timpi la proba de stafeta.

  De asemenea nici proba privind dispozitivul de interventie precum si cea de indemanare si viteaza nu le-a creat voluntarilor nici un fel de problema.

  Clasamentul după câteva ore de întrecere a fost următorul: echipa din Vales Seacă, urmată de Ciohărani, Tătăruși. Echipa cu cei mai buni timpi scoși în urma probelor s-a dovedit a fi echipa din comuna Lespezi.

  Astfel, la următoarea fază a competiției, ce va avea loc la Iași, pompierii voluntari din Lespezi vor fi prezenți alături de alte echipe din județ care s-au calificat.

  Scopul acestor concursuri este acela de a dezvolta si perfectiona aptitudinile si deprinderile specifice necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, precum si de evaluare a nivelului de pregatire al capacitatii de interventie a serviciilor private si voluntare pentru situatii de urgenta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI