More

  Pompierii în vizită la grădiniță

  Array

  Bucurie și zarvă mare pentru prichindeii de la o grădiniță din Pașcani. Azi dimineață au fost vizitați de pompieri. După activitățile de informare, micuții au avut ocazia să pună întrebări oamenilor care se luptă cu focul iar la final cei peste o sută de micuți au decis – vor să se facă pompieri!

  Continuă acțiunile de educare preventivă în unitățile de învățământ. Astăzi a fost rândul prichindeilor care învață la Grădinița cu Program Normal nr 6, ce aparține de Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc”.

  La acțiuni a fost prezentată şi o autospecială de intervenţie, pentru a oferi participanţilor posibilitatea de a cunoaşte cât mai multe lucruri despre echipamentele utilizate în misiunile cu care pompierii se confruntă zi de zi.

  La finalul acțiunii, toti cei prezenți s-au arătat încântați și au decis – când mă fac mare, vreau să devin pompier, cu o excepție, o fetiță vrea să fie șeful lor.

  Reprezentanţii de la Secția de Pompieri din Pașcani au explicat copiilor și salariațílor măsurile de prevenire a incendiilor şi regulile de comportare în caz de cutremur sau la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată.

  Menționăm că de câteva luni, pompierii merg în școli și grădinițe pentru a informa și conștientiza cetățenii cu privire la necesitatea cunoașterii efectelor situațiilor de urgență asupra oamenilor, bunurilor și a mediului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Șofer urmărit prin Pașcani, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

  Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor rutieri a fost urmarit pe strazile municipiului Pascani, sambata, 23 ianuarie, in jurul orei...

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI