More

  Pompierii vă așteaptă la sediu. 13 septembrie Ziua porților deschise

  Array

  Pompierii vă așteaptă la sediu. 13 septembrie Ziua porților deschise

   În fiecare an, la data de 13 septembrie este aniversată  Ziua Pompierilor din România. Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi organizează o serie de manifestări dedicate aniversării a 169 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii şi a „Zilei Pompierilor din România”. Astfel, sunteți așteptați să vedeți cum arată secția de pompieri din localitate de unde aparțineți.

  Invitație pentru toți doritorii să vadă cum arată secțiile de pompieri din oraș și mai ales să vadă tehnica din dotare. Se aniversează încă un an a zilei pompierilor, iar Inspectoratele au pregătit activități.

  La Pașcani, toți cetatenii sunt așteptați la sediu subunității din oraș pentru a vedea tehnica, mașinile dar și încăperile de aici. Ziua porților deschise începe de la ora 10:00 și la Târgu Frumos.

  Tot miercuri, 13 septembrie, între orele 09:00 – 12:00,  va avea loc  un ceremonial de depunere de coroane de flori la mormintele eroilor pompieri. Este vorba despre cimitirul Târgu Frumos şi cimitirul din satul Sticlăria – comuna Scobinţi.

  Între orele 09:00 – 12:00, vor fi organizate activități de informare a elevilor și distribuire de materiale specifice campaniilor ”R.I.S.C. ” și ”Nu tremur la cutremur” în unități de învățământ din municipiul Iași.

  De asemenea tot la Iași au loc activităț incepand cu orele 10:00 pe esplanada din faţa Complexului Palas – Zona Palatului Culturii, va avea loc o expoziție a autospecialelor și a tehnicii de intervenţie și vor fi efectuate exerciţii demonstrative cu privire la procedeele de descarcerare și acordare a primului ajutor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet