0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Pompierii s-au luptat cu flăcările la Moțca și Târgu Frumos

Incendiu de proportii, sambata, 22 mai, in localitatea Motca, pe strada Primaverii. Un fanar si doua anexe gospodaresti au fo st cuprinse de flacari, iar la fata locului au fost chemati pompierii pascaneni pentru a stinge focul.

În data de 22.07.2020, ora 15:58, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în comuna Moțca, localitatea Moțca, strada Primăverii, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un fânar și la 2 anexe gospodărești. În urma incendiului au ars acoperișul din lemn cu învelitoare din tablă, al adăpostului pentru animale, pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați, magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați, bucătăria de vară pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați și aproximativ 300 kilograme de fân. S-a degradat acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise” precizeaza reprezentantii ISU Iasi.

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, pompierii din Targu Frumos au fost chemati in ajutor. Vineri, 21 mai, in comuna Cotnari un depozit de furaje a luat foc, iar duminica, 23 mai, in orasul Targu Frumos o anexa gospodareasca a izbucnit in flacari. Salvatorii au reusit sa stinga focul inainte de a se intampla vreo tragedie.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow