More

  Pompierii pe post de lacatusi: un barbat care si-a pierdut cheile a sunat la 112 ca sa ii descuie usa

  Array

   

   

   

   

   

  Un pascanean a sunat la 112 sa solicite ajutorul pompierilor pentru a-i debloca usa, acesta inventand o intreaga poveste cum ca a lasat o oala pe foc si ca a plecat la cumparaturi, existand riscul unui incendiu. De fapt, barbatul a vrut doar ca pompierii sa-i descuie usa, fiind ca a pierdut cheile. Este vorba despre Pavel Mihai in varsta de 57 de ani, care locuieste la etajul 4 al blocului P 4 de pe strada Vatra. La fata locului a sosit si un echipaj de la Politie  care a incercat sa vorbeasca cu cetateanul turmentat, insa pana la urma acesta a declarat ca va merge inapoi la rude si ca nu vrea ca usa sa-i fie sparta.

  Barbatul, aflat sub influenta alcoolui a facut un adevarat circ cand a venit si televiziune locala, Tv Bit. El a povestit reporterilor ca a plecat de acasa in ziua de duminica, 4 noiembrie la niste rude de la Oboroceni si astazi cand s-a intors la domiciliu nu a mai gasit cheile de la usa de acces in locuinta si, in conceptia lui cei mai potriviti sa-l ajute ar fi fost pompierii.

  Toata distractia il va costa pe Pavel Mihai in jur de 100 de lei, amenda pentru apelarea nejustificata a serviciului de urgenta 112.

  ziarulorizont.info

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet