15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Pompierii pascaneni vor fi dotati cu 2 autospeciale noi

Programul Operational Regional 2007-2013 (Regio) este unul dintre Programele Operationale romanesti agreate cu Uniunea Europeana, fiind un instrument foarte important pentru implementarea Strategiei Nationale de Dezvoltare si a politicilor de dezvoltare regionala. Programul este accesibil tuturor celor 8 regiuni de dezvoltare ale Romaniei.
Obiectivul strategic al Regio consta in sprijinirea unei dezvoltari economice, sociale, durabile si echilibrata teritorial, a tuturor regiunilor Romaniei, potrivit nevoilor si resurselor specifice, cu accent pe sprijinirea dezvoltarii durabile a polilor urbani de crestere, imbunatatirea mediului de afaceri si a infrastructurii de baza, pentru a face din Regiunile Romaniei, in special cele mai slab dezvoltate, locuri atractive pentru investitii.

 

Prin acest proiect pompierii pascaneni vor fi dotati cu doua autospeciale noi. Prima va sosi in aceasta luna si este vorba despre o autoutilitara marca Mercedes, pe sasiu mic de interventie rapida in spatii mici. Aceasta va putea fi folosita atat la incendii cat si la descarcerari.

 

In luna noiembrie pompierii vor primi o autospeciala de mari dimensiuni care va fi folosita pentru stingerea incendiilor, aceasta avand toate dotarile necesare pentru stingerea incendiilor cu apa si spuma.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow