21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Pompierii luați la întrebări de elevi

oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
credius.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Întrebări și răspunsuri importante pentru salvarea vieții, de la pompierii pășcăneni pentru copiii de la o școală din oraș. După căteva momente de prezentare a hainelor de pompieri și tot ce trebuie să aiba asupra loc atunci când intervin la stingerea incendiilor, pompierii au fost asaltați de întrebările micuților, foarte curioși, de altfel.

Ce trebuie să facă prichindeii atunci când văd un incendiu, sau dacă sunt implicați într-un incendiu? Întrebările au fost adresate de către elevii de gimnaziu de la Școala “Iordache Cantacuzino” din Pașcani -pompierilor.

Micii curioși au întrebat și despre intervențiile elicopterului SMURD în cazuri de urgență, dar și despre importanța apelului la 112.

Aceste fetite (vezi în materialul video din cadrul știrilor INFOBIT) au fost martore la un incendiu și spun că primul implus pe care l-au avut a fost de a suna după ajutor. Mai mult, ele spun că instruirea de astăzi este benefică și că au aflat informații utile.

Unul dintre profesorii școlii care se ocupă și cu PSI-ul spune că informațiile transmise de pompieri sunt bine venite pentru elevi.

Acțiunea a făcut parte dintr-un program de informare lansat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași la școlile din județ.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI