23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Pompierii luați la întrebări de elevi

Întrebări și răspunsuri importante pentru salvarea vieții, de la pompierii pășcăneni pentru copiii de la o școală din oraș. După căteva momente de prezentare a hainelor de pompieri și tot ce trebuie să aiba asupra loc atunci când intervin la stingerea incendiilor, pompierii au fost asaltați de întrebările micuților, foarte curioși, de altfel.

Ce trebuie să facă prichindeii atunci când văd un incendiu, sau dacă sunt implicați într-un incendiu? Întrebările au fost adresate de către elevii de gimnaziu de la Școala “Iordache Cantacuzino” din Pașcani -pompierilor.

Micii curioși au întrebat și despre intervențiile elicopterului SMURD în cazuri de urgență, dar și despre importanța apelului la 112.

Aceste fetite (vezi în materialul video din cadrul știrilor INFOBIT) au fost martore la un incendiu și spun că primul implus pe care l-au avut a fost de a suna după ajutor. Mai mult, ele spun că instruirea de astăzi este benefică și că au aflat informații utile.

Unul dintre profesorii școlii care se ocupă și cu PSI-ul spune că informațiile transmise de pompieri sunt bine venite pentru elevi.

Acțiunea a făcut parte dintr-un program de informare lansat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași la școlile din județ.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow