More

  Pompierii în weekend – incendii, descarcerare și bombe găsite

  Week-end plin pentru pompierii din județul Iași. Zeci de solicitări au fost făcute prin 112 pentru a se interveni de urgență. De pe lista intervențiilor nu au lipsit – stingere incendiu, ridicare de proiectile dar și nevoie de mașina descarcerare.

  În data de 15.10.2017 ora 15:44, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Şcheia, comuna A.I.Cuza, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin dezafectat. Au ars: o noptieră din lemn, un pat și 25 kg de materiale textile. Cauza probabilă a incendiului

  În data de 15.10.2017, ora 18:12, echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Vânători, comuna Vânători, judeţul Iaşi, pentru a ridica de pe un teren viran un proiectil perforant calibrul 76 mm. Suprafaţa asanată: 300 mp.

  În data de 14.10.2017 ora 00:55, Secția de Pompieri Tg. Frumos- P.L. Hârlău a intervenit în localitatea Pârcovaci, judeţul Iaşi pentru asigurarea măsurilor specifice de intervenție la un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

  Echipajele SMURD au intervenit la 46 cazuri medicale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet