More

  Pompierii în sărbătoare. Ziua porţilor deschise, concursuri şi expoziţii

  Array

  Trei zile de sărbătoare la staţiile de Pompieri din toată ţara. Începând de mâine, luptătorii cu focul vor depune coroane la mormintele eroilor pompieri. Doritorii pot vizita expoziţiile cu tehnică de intervenie din dotare, iar pompierii vor oferi informaţii persoanelor cu privire la modul de comportare în timpul incendiilor sau cutremurelor, celor prezenţi. Se organizează şi concursuri, iar doritorii pot învaţa tehnici de prim ajutor.

  COVER Ziua Pompierilor
  Începând de mâine dimineaţă, pompierii sunt în sărbătoare timp de 3 zile, pentru că pe 13 septembrie se aniversează Ziua Pompierilor din România, împlinindu-se 167 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii. Astfel, joi, 11 septemrie, de la ora 11.00 se vor depune coroane la cimitirele din Târgu Frumos şi Sticlăria, comuna Scobinţi – Hîrlău.

  Ca în fiecare an, cu ocazia aniversării, va fi Ziua Porţilor Deschise la toate subunităţile de pompieri din ţară. Astfel, la Paşcani, Târgu Frumos şi Iaşi sunt aşteptaţi în zilele de 11 – 13 septembrie cât mai multe persoane să vadă exerciţii demosntrative ale pompierilor dar şi dotarea unităţii.

  La Iaşi vor avea loc şi expoziţii cu tehnică de intervenţie, în zona Palatului Culturi, începând de mâine de la ora 10.00 până seară. Tot în acelaşi loc şi în aceeaşi perioada va fi amenajat şi un punct de informare pentru copii, aceştia având posibilitata să înveţe de la specialişti şi tehnici de prim ajutor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI