10.3 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Pompierii din Târgu Frumos în acțiune

Zi plină pentru pompierii din Târgu Frumos. Ei au fost solicitați să intervină la mai multe incendii produse în oraș, dar și în comunele din împrejurimi. De asemenea au intervenit și la un incendiu în comuna Scobinți – Hîrlău.

În data de 29.03.2017, ora 16:26, Secţia de Pompieri Tg. Frumos – P.l. Hîrlău a intervenit în satul Sticlăria, comuna Scobinţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars: o uşă lemn, 2 geamuri lemn, aproximativ 5 m3 lemn, aproximativ 30 m2 plafon acoperiş lemn. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

 În data de 29.03.2017, ora 19:00, Secţia de Pompieri Tg. Frumos – P.l. Hîrlău a intervenit în satul Scobinţi, comuna Scobinţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: aproximativ 4 m2 plafon lemn și mobila din bucătărie. Cauza probabilă a incendiului: scăpări de gaze combustibile.

 În data de 29.03.2017, ora 20:43, Secţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în satul Brătuleşti, comuna Strunga, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran. A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 4 ha. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

 În data de 29.03.2017, ora 21:52, Secţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în satul Criveşti, comuna Strunga, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe un teren viran. A ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 3 ha. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI