20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Pompierii din Târgu Frumos au încercat să salveze vineri două locuințe cuprinse de flăcări. Coșul de fum cauza incendiilor

În data de 29.01.2021, ora 08:00, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, au intervenit în satul Slobozia, comuna Deleni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Au ars aproximativ 10 metri pătrați din tavanul locuinței. S-au degradat aproximativ 8 metri pătrați de tencuială de pe pereți, 3 plăci învelitoare de azbociment al acoperișului, coșul de fum. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

În data de 29.01.2021, ora 16:59, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, a acționat în satul Brăești, comuna Brăești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Au ars astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, diverse materiale textile. S-au degradat coșul de fum și aproximativ 40 de metri pătrați de învelitoare a acoperișului din plăci de azbociment. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

ISU IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ACCIDENT RUTIER CU OPT VICTIME, LA MOTCA

Accident rutier cu sapte victime, dintre care doi minori....

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow