-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Pompierii din Pașcani și Târgu Frumos îi așteaptă pe copii, cu “porțile deschise”, de ziua lor

De ziua lor, micutii din Pascani, Targu Frumos si comunele apropiate au parte de un cadou special. Pe 1 iunie, cand este marcata Ziua Internationala a Copilului, sediile subunitatilor de pompieri isi deschid portile pentru cei mai curiosi prichindei, dar si pentru adolescenti.

Intre orele 9-16, copiii, dar şi însoţitorii acestora sunt aşteptaţi la sediul inspectoratului, cât și la sediile tuturor subunităților (Detașamentul 2 de Pompieri Iași, Secția de Pompieri Pașcani și Secția de Pompieri Târgu Frumos) unde, vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenţie.

În cadrul acestor activităţi, copiii vor afla mai multe lucruri despre intervențiile salvatorilor ieşeni, vor participa la sesiuni de informare preventivă și vor învăța cum să se protejeze în caz de incendiu sau cutremur. Totodată, ei vor putea „să testeze” câteva dintre echipamentele tehnice din dotarea autospecialelor de stins incendii.

Activitățile aferente Zilei Porților Deschise se vor desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2” informeaza ISU Iasi.

Pompierii ieşeni urează “La Mulţi Ani!” tuturor copiilor şi îi aşteaptă cu „Porțile Deschise”!

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow