15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Pompierii din Lespezi, la Campionatul National de Volunari

Echipa curajosilor din Lespezi a intrat din nou in competitia pentru castigarea titlului de campioni nationali ai pompierilor voluntati. Concursul va avea loc pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, in zilele de 11 si 12 august, de la ora 08.00. La start sunt inscrise opt echipe din toata tara care vor sustine trei probe: „Pista cu obstacole – 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” si „Dispozitivul de intervenţie”.

Anul trecut concursul a fost castigat tot de echipa de voluntari de la Lespezi, singura finalista din judet. Echipa este compusa din 12 voluntari si este sprijinita de Primaria si Consiliul Local al comunei. Totodata, ei intervin cu succes la diferite situatii speciale din comuna, precum incendii sau inundatii.

Competitia este organizata de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Iaşi. Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă se constituie în comune, oraşe şi municipii, în subordinea consiliilor locale, ca structuri specializate, organizate cu personal angajat sau voluntar, în scopul apărării vieţii si avutului public şi privat împotriva incendiilor şi a altor calamităţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow