More

  Pompierii, buni la toate. Conducerea unei gradinite a sunat la 112 pentru a indeparta turturii de gheata de pe acoperis

  Array

  turturi acoperisNu de putine ori, Subunitatea de Pompieri din Pascani primeste solicitari neobisnuite. Este si cazul unui apel facut, sambata, prin serviciul de urgenta 112, prin care pompierii au fost chemati pentru a degaja turturii de la baza acoperisului unei cladiri, din strada Mihail Kogalniceanu.
  In scurt timp, la fata locului, a fost trimis un echipaj de pompieri, care a degajat mai multe bucati de gheata, pe o portiune de 4 metri de acoperis.
  Colonelul Sandu Vornicu a explicat ca aceste situatii nu indeplinesc caracterul de urgenta si ca adesea, apelurile sunt blocate direct din terminalul serviciului unic de urgenta.
  Este cunoscut faptul ca, la nivelul Municipiului Pascani, sunt nenumarate blocuri, pe care locatarii au construit acoperisuri, fara a avea autorizatie de constructie iar astfel in sezonul rece se formeaza turturi uriasi care pun viata trecatorilor in pericol.
  Din fericire, in aceasta iarna, la Spitalul Municipal Pascani nu a fost inregistrat nici un caz de traumatism, in urma caderii acestor bucati de gheata, dar in orice moment, in zona acestor blocuri se pot intampla adevarate tragedii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet