21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Pompierii au îmbrăcat haina lui Moș Crăciun

În apropierea marii sărbători a creştinilor, Crăciunul, pompierii din județul Iași încearcă să aducă puţin din magia acesteia, unor copii mai puţin “răsfăţaţi” ai destinului. Astfel, bucurie au primit zeci de copii și din Pașcani care s-au aflat astăzi în centrul orașului sau pe Esplanadă. 

Astăzi, 23 septembrie, centrul orașului și Esplanada din Pașcani au găzduit vizita a trei Moș Crăciuni, de la Pompieri. Aceștia au dat daruri copiilor ce se aflau în tranzit. Gestul a surprins pe toată lumea, mai ales că în forfota cumpărăturilor prea puțini s-au gândit că o să-l vadă pe moșul mult iubit. Pachete dăruite aveau fructe și dulciuri.

Ieri, în ziua de 22 decembrie, pompierii au ajuns cu daruri în comuna Sineşti, satul Osoi la băieţelul născut în noaptea de Crăciun, căruia i-a fost donat trusoul nou-născutului în anul 2015. Şi bineînţeles, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2016 ne vom afla la Maternitatea “Cuza Vodă” pentru a dărui primului copil născut în noaptea de Crăciun, dintr-o familie cu o situaţie materială precară, un trusou de nou-născut şi mici cadouri celorlalţi copii.

„Cu speranţa că în acest fel înfrumuseţăm sărbătorile unor copii, le dorim tuturor, de Crăciun, bucurie în suflet, sănătate şi împliniri alături de cei dragi.” au spus reprezentanții ISU.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow