31.6 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

,,Scoala altfel”: Pompierii asaltați de sute de elevi din zona Pașcani

Elevi pompieriSediul subunitatii de pompieri din Pascani este luat cu asalt zilele acestea de sute de elevi din scolile din zona Pascani. Copii au profitat de aceasta saptamana plina de activitati extrascolare si au poposit in curtea angajatilor ISU pentru a-si satisface curiozitatea in ceea ce priveste munca acestora.

Astazi, inca de la primele ore ale diminetii, aproximativ 40 de elevi ai Scolii din Contesti si ai Liceului Teoretic “Miron Costin”, insotiti de trei profesoare, s-au prezentat la poarta pompierilor. Odata intrati in sediul subunitatii, elevii de clasa a II-a si a IX-a, au facut cunostinta rand pe rand cu autospecialele si mecanismele care ii ajuta pe lucratorii specializati in stingerea incendiilor.

La sfarsitul vizitei, atat profesorii cat si elevii s-au declarat pe deplin multumiti de cunostintele pe care le-au aflat si in ciuda vremii ploioase acestia au continuat turul institutiilor importante din municipiul nostru.

Comandantul subunitatii ISU, colonelul Sandu Vornicu, a precizat ca pe parcursul celor cinci zile portile institutiei sunt deschise tuturor elevilor care doresc sa vada ce inseamna meseria de pompier.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow