More

  Pomana de la Guvern a fost impartita pe datorii. Craciunescu recunoaste ca primarul Pantazi este mai bun decat el.

  Array

  Astazi, legislativul local s-a intrunit in sedinta de indata pentru a hotara unde vor merge cele 4, 023 milione de lei primiti de la Guvern prin Directia Judeteana de Finante Publice. Este vorba doar de bani pe hartie, nu si in conturi, in vederea echilibrarii bugetelor si diminuarii arieratelor. Astfel 1,67 mil de lei au fost alocati pentru stingerea datoriilor scolilor , 700 000 lei pentru achitarea unor datorii ale Primariei care societatea de apa si canal iar restul la RAGCL pentru acoperirea unei parti din subventia restanta la caldura.
  La sedinta au participat doar 13 din cei 19 consilieri locali presedentia fiind asigurata de pesedistul Eduard Dumea.
  Presedintele Comisiei Economie a subliniat ca este o placere sa participe la astfel de sedinte care au ca scop diminuarea arieratelor si echilibrarea bugetului
  In acelasi context presedinta Comisiei de Educatie a precizat ca este pentru prima data in ultimii 10 ani de zile cand scolile din Pascani nu mai au datorii la utilitati.

  Venit , cu intarzaiere, la sedinta, fostul primar nu s-a putut abtine sa nu iese in evidenta. El a spus ca ,,tot raul este spre bine” lasand sa se inteleaga ca daca nu ar fi lasat in urma datorii de sute de miliarde de lei vechi, acum, Primaria nu ar fi putut obtine bani de la Guvern, pentru acoperirea lor.
  Craciunescu a apreciat eforturile noii administratii de a obtine 100 de milioane de lei vechi, in ultima luna de zile, success care s-ar datora si Guvernului USL, avand in vedere ca edilul sef are aceeasi culoare politica.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator nr. 6787/10.02.2011 de la infiintarea/inregistrarea societatii MEV EXPERT PLAST SRL, J22/243/2011, CUI 28029066. Il declar nul!

  Bursele elevilor din Pașcani și suburbii, dublate la propunerea consilierilor PSD

  Bursele elevilor din Pascani si suburbii ar urma sa fie dublate la propunerea consilierilor PSD. Acest aspect a fost discutat in sedinta de Consiliu...

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI