12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Pomana de la Guvern a fost impartita pe datorii. Craciunescu recunoaste ca primarul Pantazi este mai bun decat el.

Astazi, legislativul local s-a intrunit in sedinta de indata pentru a hotara unde vor merge cele 4, 023 milione de lei primiti de la Guvern prin Directia Judeteana de Finante Publice. Este vorba doar de bani pe hartie, nu si in conturi, in vederea echilibrarii bugetelor si diminuarii arieratelor. Astfel 1,67 mil de lei au fost alocati pentru stingerea datoriilor scolilor , 700 000 lei pentru achitarea unor datorii ale Primariei care societatea de apa si canal iar restul la RAGCL pentru acoperirea unei parti din subventia restanta la caldura.
La sedinta au participat doar 13 din cei 19 consilieri locali presedentia fiind asigurata de pesedistul Eduard Dumea.
Presedintele Comisiei Economie a subliniat ca este o placere sa participe la astfel de sedinte care au ca scop diminuarea arieratelor si echilibrarea bugetului
In acelasi context presedinta Comisiei de Educatie a precizat ca este pentru prima data in ultimii 10 ani de zile cand scolile din Pascani nu mai au datorii la utilitati.

Venit , cu intarzaiere, la sedinta, fostul primar nu s-a putut abtine sa nu iese in evidenta. El a spus ca ,,tot raul este spre bine” lasand sa se inteleaga ca daca nu ar fi lasat in urma datorii de sute de miliarde de lei vechi, acum, Primaria nu ar fi putut obtine bani de la Guvern, pentru acoperirea lor.
Craciunescu a apreciat eforturile noii administratii de a obtine 100 de milioane de lei vechi, in ultima luna de zile, success care s-ar datora si Guvernului USL, avand in vedere ca edilul sef are aceeasi culoare politica.
Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow