13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Polţiştii păzesc calea ferată. 13 permise reţinute

Acţiune rutieră  la trecerile la nivel cu calea ferată din judeţul Iaşi

La data de 25 august 2015, între orele 06.00-22.00, poliţiştii rutieri de la Iaşi, Paşcani, Tg. Frumos, Hîrlău împreună cu poliţiştii de la Transporturi  au organizat o acţiune pe raza de competenţă, la tracerile la nivel cu calea ferată în vederea depistării şi sancţionării şoferilor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare pe această linie.

Au fost aplicate 231 sancţiuni contravenţionale, dintre care 19 pentru nerespectarea regulilor la trecerile la nivel cu calea ferată, iar 212 pentru alte abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Au fost reţinute 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.

De exemplu, un bărbat  de 33 de ani din judeţul Bacău, a condus un autoturism  pe DE 583, către Târgu Frumos, iar la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în localitatea Podu Iloaiei, nu a oprit, continuându-şi deplasarea, deşi semnalele acustice şi luminoase de culoare roşie se aflau în funcţiune. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 945 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow