More

  Polițistul zilei – și-a riscat viața pentru a salva un om

  Polițistul zilei – și-a riscat viața pentru a salva un om

   Polițistul zilei este un pășcănean care și-a riscat viața pentru a salva un om. Mai mult, în același timp a rezolvat și un caz de furt. Este vorb despre Lucian Fedeles, în vârstă de 32 ani care s-a angajat de câteva luni în Poliție, la Postul din Mogoșești Siret. Povestea cazului și o fotografie cu el au apărut pe pagina oficială a Poliției Române, pe facebook, acolo unde, în puțin timp a reușit să obțină mii de like-uri, comenturi și distribuiri.

  Părea să fie o zi obișnuită de muncă pentru un polițist până când a fost solicitat să cerceteze un caz minor de furt. Postul de Poliție Mogoșești Siret a fost sesizat de o bătrână în vâstă de 78 ani, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustrasă o butelie de aragaz. La primele ore ale dimineţii, agent principal de poliţie Fedeleş Lucian a început cercetările la fața locului unde a a simţit un miros puternic de gaz metan stabilind că acesta venea de la locuinţa unui bărbat, învecinată cu casa bătrânei.

  “Poliţistul a constatat că bărbatul avea uşa de acces în locuinţă închisă, însă întrucât mirosul de gaz metan era din ce în ce mai puternic, împreună cu vecinii a pătruns în interior. Lângă bărbat a observat două butelii pentru aragaz ce aveau robinetele deschise şi care emanau gaz metan, iar cel în cauză avea leziuni la încheietura mâinii stângi ce sângerau. Poliţistul a închis de îndată robinetele celor două butelii, apoi a scos persoana din încăpere şi i-a aplicat un garou pe braţ pentru oprirea hemoragiei. De asemenea, a fost solicitat un echipaj medical, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, viața lui nefiind pusă în pericol.” a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

  Tot din verificări au rezultat indicii că una dintre buteliile din locuinţa bărbatului ar fi fost sustrasă de la bătrâna de 78 ani.

  Agentul principal de poliţie Fedeleş Lucian este încadrat din sursă externă, în anul 2016 şi are 32 ani.

  Povestea cazului și o fotografie cu el au apărut pe pagina oficială a Poliției Române, pe facebook, acolo unde, în puțin timp a reușit să obțină mii de like-uri, comenturi și distribuiri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  Ședința de urgență pentru tichete de Paste

  Încă o speranță pentru pascaneniii cu venituri mici, de a avea ce pune pe masa de Paste. Consilierii din opoziție au inițiat un proiect...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet