9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021

Polițistul zilei – și-a riscat viața pentru a salva un om

Polițistul zilei – și-a riscat viața pentru a salva un om

 Polițistul zilei este un pășcănean care și-a riscat viața pentru a salva un om. Mai mult, în același timp a rezolvat și un caz de furt. Este vorb despre Lucian Fedeles, în vârstă de 32 ani care s-a angajat de câteva luni în Poliție, la Postul din Mogoșești Siret. Povestea cazului și o fotografie cu el au apărut pe pagina oficială a Poliției Române, pe facebook, acolo unde, în puțin timp a reușit să obțină mii de like-uri, comenturi și distribuiri.

Părea să fie o zi obișnuită de muncă pentru un polițist până când a fost solicitat să cerceteze un caz minor de furt. Postul de Poliție Mogoșești Siret a fost sesizat de o bătrână în vâstă de 78 ani, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustrasă o butelie de aragaz. La primele ore ale dimineţii, agent principal de poliţie Fedeleş Lucian a început cercetările la fața locului unde a a simţit un miros puternic de gaz metan stabilind că acesta venea de la locuinţa unui bărbat, învecinată cu casa bătrânei.

“Poliţistul a constatat că bărbatul avea uşa de acces în locuinţă închisă, însă întrucât mirosul de gaz metan era din ce în ce mai puternic, împreună cu vecinii a pătruns în interior. Lângă bărbat a observat două butelii pentru aragaz ce aveau robinetele deschise şi care emanau gaz metan, iar cel în cauză avea leziuni la încheietura mâinii stângi ce sângerau. Poliţistul a închis de îndată robinetele celor două butelii, apoi a scos persoana din încăpere şi i-a aplicat un garou pe braţ pentru oprirea hemoragiei. De asemenea, a fost solicitat un echipaj medical, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, viața lui nefiind pusă în pericol.” a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Tot din verificări au rezultat indicii că una dintre buteliile din locuinţa bărbatului ar fi fost sustrasă de la bătrâna de 78 ani.

Agentul principal de poliţie Fedeleş Lucian este încadrat din sursă externă, în anul 2016 şi are 32 ani.

Povestea cazului și o fotografie cu el au apărut pe pagina oficială a Poliției Române, pe facebook, acolo unde, în puțin timp a reușit să obțină mii de like-uri, comenturi și distribuiri.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI