9.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Politistul pascanean mituit cu sex oral, lasat in libertate!

Politistul care a intretinut relatii sexuale cu minore traficate urmeaza sa fie pus in libertate, dupa ce ieri, judecatorii de la Tribunal au considerat ca nu mai trebuie sa fie tinut in arest preventiv • “Eram imbracat in uniforma de politist atunci cand am intretinut relatii sexuale cu fata, dar nu am stiut ca este exploatata”, a spus agentul la audieri.

Magistratii de la Tribunalul Iasi au decis, ieri dupa-amiaza, sa-l puna in libertate pe agentul de politie Daniel Marian Avarvarei, de 29 ani, acuzat de comiterea infractiunii de act sexual cu un minor si de faptul ca a intretinut raporturi sexuale cu victima traficata. Procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) au cerut prelungirea mandatelor de arestare preventiva pentru Daniel Avarvarei si pentru membrii retelei, iar judecatorii au decis sa prelungeasca mandatele pentru: Radu Constantin Craciun, Constantin Topita, Vasile Radu, Gheorghe Pascu si Ionut Rosca. In ceea ce-l priveste pe Avarvarei, magistratii au considerat ca a stat suficient in spatele gratiilor si ca poate fi lasat sa plece acasa. Decizia de ieri nu este definitiva, iar agentul va fi eliberat atunci cand se va pronunta si Curtea de Apel, in recurs.

Reamintim ca victima, Georgiana, a fost racolata de membrii retelei conduse de Constantin Radu Craciun, de 26 ani, din Valea Seaca, la inceputul anului 2012. Unul dintre membrii acestei retele, care inca nu a fost prins de procurori, a obligat-o pe copila de 14 ani sa intretina raporturi sexuale cu el sub pretextul unei datorii de 100 lei. Fata provine dintr-o familie foarte saraca si nu avea nicio posibilitate sa-i dea agresorului suma solicitata. Ulterior, sub pretextul ca s-a indragostit de ea si ca vrea sa se insoare, barbatul a vandut-o unor prieteni. Cea de-a doua victima, Catalina, are o poveste similara.

Daniel Avarvarei si colegul sau, Ciprian Moneaga, au intretinut relatii sexuale cu fetele pentru a le oferi protectie traficantilor. In fata anchetatorilor, Avarvarei a recunoscut tot, precum si faptul ca stia ca tinerele au mai mult de 14 ani. “Mi-a spus ca este in clasa a XI-a. Nu parea a fi de 14 ani. Am intretinut relatii sexuale cu ea in autoturismul BMW, care apartine lui Radu Craciun. Nu am platit niciun leu pentru serviciile sexuale prestate de aceasta”, a declarat politistul la audieri. “Eram imbracat in uniforma de politist atunci cand am intretinut relatii sexuale cu fata, dar nu am stiut ca este exploatata”, a completat agentul.

 

Sursa: DNews.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI