10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Poliţistul care a făcut sex cu o minoră sub ochii proxenetului în Pascani, condamnat

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au finalizat ieri un dosar de trafic de minori în care a fost implicat şi un agent de poliţie din judeţul nostru. Ju­decătorii au decis ca Daniel Avarvarei, de 29 de ani, să fie condamnat la trei ani de în­chisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor.

Poliţistul ieşean a fost acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, într-o maşină în care se afla şi proxenetul acesteia. Scena s-ar fi petrecut într-o maşină parcată în apropierea unei benzinării din Paşcani şi, potrivit declaraţiei Cătălinei A., în momentul actului sexual în maşină se află şi proxenetul Constantin Radu Crăciun, considerat li­derul grupării. La acea vre­me, minora era dată dispărută de către părinţi.

„Inculpa­tu­lui a determinat-o pe partea vătămată să întreţină raportul sexual cu poliţistul Avâr­varei Daniel Marian spu­nân­du-i că acesta o poate aju­ta, convingându-i pe pă­rinţii ei să îşi retragă plângerea de dispariţie“, se mai arată în rechizitoriu.

În acelaşi dosar, un alt poliţist, Ciprian Moneagă, a fost condamnat anterior la trei ani şi jumătate de închi­soare cu executare. Moneagă ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o altă minoră în sediul Poliţiei. Proxeneţii la care au apelat agenţii ieşeni au fost şi ei condamnaţi pentru trafic de minori.

Astfel, Radu Cră­ciun a primit nouă ani şi opt luni de închisoare, Constantin Topi­ţă şi Vasile Radu, opt ani şi patru luni de închisoare, în timp ce Gheorghe Paşcu a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Referitor la re­ţeaua pusă pe picioare de aceştia, an­chetatorii au reţinut că ei le cazau pe minore în pensiuni şi hoteluri pentru a presta raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi. Decizia luată ieri de jude­cătorii Curţii de Apel Iaşi este definitivă.

 

Sursa Ziarul de Iasi

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow