8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Poliţistul campion la K1

După ore de muncă şi antrenamente, rezultatele încep să se vadă. Este şi cazul unor tineri de la Clubul Sportiv din Hîrlău care s-au întors cu medalii şi diplome de la Campionatul Naţional de Kickboxing de la Bucureşti, competiţie ce a avut loc în urmă cu câteva zile şi unde a adunat sportivi din toată ţară. Pentru titlu s-a jucat în sistem piramidă.

vasile batincu k1 hirlau

Cu medalie de argint şi bronz s-au întors trei sportivi din cinci, care activează la Clubul Sportiv din Hîrlău şi au mers la Campionatul care s-a desfășurat în capitală României.

Printre medaliaţi, care a jucat finalA, la seniori, se află şi Vasile Batincu. Tânărul s-a întors acasă cu medalia de argint, după ce a fost învins la puncte de către un luptător pregătit la Clubul Sportiv a celebrului Ciprian Sora. Competiţia s-a jucat în sistem piramidă.

vasile batincu k1 hirlau 2

Menţionăm că Vasile Batincu este de câteva luni poliţist, în cadrul Secţiei Poliţiei Locale din Hîrlău. Bărbatul a fost găsit la antrenamente în sala din incinta Clubului şi a vorbit cu reporterii TV BIT despre premiu şi despre pregătirile pentru următoarele competiţii.

vasile batincu k1 hirlau 4

Pe lângă el şi ceilalţi sportivi, cel mai mic având vârstă de 7 ani. Mai mult, la Club sunt şi fete care se antreneza pentru viitoarele campionate de K1.

Viitorii campioni sunt antrenaţi de Mihai Vornicu, care pregăteşte sportivii din Hîrlău din anul 2009 şi a participat cu aceştia la 16 campionate naționale şi internaţionale.

vasile batincu k1 hirlau 3

Menţionăm că evenimentul a avut loc pe 9 martie, la Bucureşti unde au participat zeci de sportivi de la Cluburi din toată ţară. De la CS Hîrlău au mers 5 sportivi, iar trei s-au întors cu premii, două locuri II şi un loc III.

Mai multe informatii in materialul video din cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow