25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Polițistul anului este adjunctul Poliției Pașcani și are 30 de ani

Polițistul anului este adjunctul Poliției Pașcani și are 30 de ani

După aproape un an de când Tiberiu Dogaru a ieșit la pensie, Poliția Pașcani are un nou adjunct. Este vorba despre Bogdan Mihăiță Vasiliu care a trecut cu brio examenul ce a avut loc luni, 17 aprilie la IPJ Iași. Pentru această funcție s-a mai înscris un candidat, având astăzi posibilitatea să facă contestație la nota obținută. 

Poliția Pașcani are șef adjunct. Acesta este în persoana lui Bogdan Vasiliu, în vârstă de 30 ani, numit în acest an polițistul de onoare datorită rezultatelor la investigațiile și combaterea criminalității economice pe raza Municipiului Pașcani. Bărbatul, subcomisar, a participat la concursul pentru ocuparea funcției de adjunct al Poliției Pașcani și a trecut testul cu brio.

Bogdan Vasiliu lucrează în IPJ Pașcani din anul 2010 la Biroul Economic și este absolvent al Academiei de Poliției Al. I. Cuza din București. Este căsătorit și are un copil de un an jumătate.

Colegii îl descriu ca fiind un profesionist în meseria ce o practică și foarte implicat în rezolvarea cazurilor.

Amintim că adjunctul Poliției Pașcani a fost până anul trecut Tiberiu Dogaru, care a ieșit la pensie alături de șeful Biroului Rutier – Costel Spânu și Gheorghe Pârlog.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow