More

  Polițistul anului este adjunctul Poliției Pașcani și are 30 de ani

  Array

  Polițistul anului este adjunctul Poliției Pașcani și are 30 de ani

  După aproape un an de când Tiberiu Dogaru a ieșit la pensie, Poliția Pașcani are un nou adjunct. Este vorba despre Bogdan Mihăiță Vasiliu care a trecut cu brio examenul ce a avut loc luni, 17 aprilie la IPJ Iași. Pentru această funcție s-a mai înscris un candidat, având astăzi posibilitatea să facă contestație la nota obținută. 

  Poliția Pașcani are șef adjunct. Acesta este în persoana lui Bogdan Vasiliu, în vârstă de 30 ani, numit în acest an polițistul de onoare datorită rezultatelor la investigațiile și combaterea criminalității economice pe raza Municipiului Pașcani. Bărbatul, subcomisar, a participat la concursul pentru ocuparea funcției de adjunct al Poliției Pașcani și a trecut testul cu brio.

  Bogdan Vasiliu lucrează în IPJ Pașcani din anul 2010 la Biroul Economic și este absolvent al Academiei de Poliției Al. I. Cuza din București. Este căsătorit și are un copil de un an jumătate.

  Colegii îl descriu ca fiind un profesionist în meseria ce o practică și foarte implicat în rezolvarea cazurilor.

  Amintim că adjunctul Poliției Pașcani a fost până anul trecut Tiberiu Dogaru, care a ieșit la pensie alături de șeful Biroului Rutier – Costel Spânu și Gheorghe Pârlog.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet