More

  Polițiștii vă informează: ATENŢIE LA CUMPĂRĂTURILE ON-LINE

  Array

  COMUNICAT DE PRESĂ

  ” Urmează o perioadă în care comercianții fac reduceri laprodusele vândute, iar mulți dintre dumneavoastră veți plăti online ceea ce cumpărați.
  Polițiștii vă recomandă să verificați dacă site-ul cu care faceți tranzacția este de încredere (dacă oferă date de identificare complete – contact, adresă, cod de înregistrare fiscală etc., să analizeze opiniile altor cumpărători, condiţiile de livrare şi de garanţie).
  Atacurile informatice de tip phishing urmăresc colectarea deinformaţii personale, precum numerele de cont şi de card ori codurile folosite. Este indicat să nu se compelteze niciun formular online în care se cer datele personale, să nu se deschidă emailuri de tip SPAM şi să se instaleze un program anti-phishing.
  De asemenea, ar trebui să verificați de fiecare dată lista tranzacţiilor efectuate cu cartea de credit, pentru a preîntâmpina eventualele încasări suplimentare.
  Totodată, se recomandă folosirea unui serviciu de curier cuplata ramburs, ce permite deschiderea coletului la primire, asigurându-vă astfel că plătiți pentru ce ați comandat.”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI