7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Polițiștii vă informează: ATENŢIE LA CUMPĂRĂTURILE ON-LINE

COMUNICAT DE PRESĂ

” Urmează o perioadă în care comercianții fac reduceri laprodusele vândute, iar mulți dintre dumneavoastră veți plăti online ceea ce cumpărați.
Polițiștii vă recomandă să verificați dacă site-ul cu care faceți tranzacția este de încredere (dacă oferă date de identificare complete – contact, adresă, cod de înregistrare fiscală etc., să analizeze opiniile altor cumpărători, condiţiile de livrare şi de garanţie).
Atacurile informatice de tip phishing urmăresc colectarea deinformaţii personale, precum numerele de cont şi de card ori codurile folosite. Este indicat să nu se compelteze niciun formular online în care se cer datele personale, să nu se deschidă emailuri de tip SPAM şi să se instaleze un program anti-phishing.
De asemenea, ar trebui să verificați de fiecare dată lista tranzacţiilor efectuate cu cartea de credit, pentru a preîntâmpina eventualele încasări suplimentare.
Totodată, se recomandă folosirea unui serviciu de curier cuplata ramburs, ce permite deschiderea coletului la primire, asigurându-vă astfel că plătiți pentru ce ați comandat.”

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow