5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Poliţiştii TF din Paşcani nevoiţi să care morţii cu maşina personală

Politia TF PascaniPolitia TF PascaniSituatie incredibila inregistrata la Pascani. Lucratorii Politiei Transporturi Feroviare transporta cadavrele cu masinile personale in lipsa unui mijloc de transport.

Mai exact, de mai bine de doi ani de zile, Postul de Politie din gara, nu are o masina care sa ii ajute pe agenti la deplasarea in teren. Cum cazurile de morti suspecte si furturile de la infrastructura caii ferate nu asteapta, cei sase polistiti au apelat adesea la autovehiculele personale pentru a merge la fata locului, pe raza celor 90 de kilometri de linie ferata aflata in competenta.

Mai mult decat atat, seful Politiei TF a fost luat in ras de superiori atunci cand a cerut ajutor in desfasurarea activitatii si i s-a recomandat sa se deplaseze cu trenul la cazurile inregistrate.

Avand in vedere ca majoritatea cauzelor penale apar in mijlocul campului, unde unele persoane aleg sa se sinucida sau hotii comit furturi, agentii ar trebui sa opreasca trenul sau sa mearga zeci de kilometri pe jos pentru a-si face datoria.

Ultimul autoturism de care au beneficiat politistii a fost un Volkswagen Vento a carui cutie de viteza a cedat, in august 2012. Lucratorii de politie au incercat sa il repare iar cand l-au trimis la Iasi, superiorii au decis ca implica costuri prea mari pentru a-l repune pe roti si astfel l-au oprit pe dreapta.

Situatia este ingrijoratoare deoarece prin impedimentul lucratorilor de a ajunge imediat la fata locului, se pot pierde amanunte importante din dosarele penale inregistrate.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow