19.7 C
Paşcani
vineri, iunie 24, 2022
Array

Politistii pun gand rau elevilor care chiulesc. Actiuni de prevenire a absenteismului in scoli tot anul scolar

Politistii pascaneni vor desfasura in perioada 24-28 septembrie o actiune de prevenire a infractionalitatii ce face parte din “Saptamana Prevenirii Criminalitatii”, actiune ce se desfasoara la nivel national.

 

In cadrul actiunii, reprezentantii Politiei Pascani vor merge in oras si suburbii, in scoli, in baruri si chiar pe drumurile publice pentru a vorbi cu pascanenii de toate varstele pe diferite teme. Pe data de 24 septembrie politistii de proximitate vor merge in scoli unde le vor vorbi elevilor despre pericolul pe care il reprezinta consumul de droguri sau etnobotanice.

 

In data de 25 septembrie Politia de Proximitate va organiza o actiune in magazine alimentare, baruri si restaurante pentru a depista elevii care nu sunt la ore, intr-o campanie de prevenire a absenteismului in scoli. Mentionam faptul ca aceasta campanie se va desfasura pe tot parcursul anului scolar.

 

Pe 26 septembrie, Biroul de Investigatii Criminale Pascani vor merge in scoli unde le vor vorbi tinerilor despre o problema serioasa a zilei de astazi si anume, traficul de persoane.  In data de 27 septembrie, acelasi birou va merge in suburbii unde va avertiza oamenii despre riscurile si despre prevenirea furturilor din locuinte si anexe.

 

Actiunile acestei saptamani vor fi incheiate de catre Biroul Rutier Pascani care va desfasura o actiune de prevenire a evenimentelor rutiere. Ei vor merge in scoli unde le vor vorbi elevilor despre pericolul la care se expun cand traverseaza strada prin loc nepermis sau alte pericole din trafic.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow