More

  Polițiștii păzesc examenul de bacalaureat

  Array

  EXAMENUL NAȚIONAL DE BACALAUREAT, ÎN SIGURANŢĂ

  Peste 50 de polițiști acționează suplimentar, pe raza judeţului Iaşi pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului național de Bacalaureat.

  Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, chestorul de poliție Scripniciuc Ioan, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.

  Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 56 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

  Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 40 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 11 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliției Ieşene.

  Echipajele din teren acţionează pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele peste 40 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

  De asemenea, poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

  Efectivele Poliţiei Ieşene sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ din judeţul Iaşi, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI