More

  Politistii pascaneni acuzati ca ar fi agresat un barbat ajuns la spital cu coastele rupte

  Array

  Politia Pascani duba siteUn barbat de 45 de ani din Pascani a ajuns aseara la spital cu multiple traumatisme in urma unei batai pe care ar fi primit-o de la politisti. Acesta a fost transferat la un Spital din Iasi cu diagnosticul de fracturi costale si ruptura de organe interne.

  Cristinel Gramada aflandu-se pe o strada din suburbia Gastesti, a sesizat in jurul orelor 24:00, prin 112, ca a fost batut crunt de catre politisti. Un echipaj de Ambulanta a ajuns la fata locului si l-a preluat pe barbatul care acuza dureri mari la nivelul abdomenului.

  Potrivit medicilor de pe Ambulanta, acesta prezenta halena alcoolica iar pe perioada transportului a repetat incontinuu ca a fost agresat de politisti.


  Amendat cu o ora inainte pentru ca urina pe marginea drumului

  De partea cealalta, comisarul – sef Tiberiu Dogaru, a declarat ca pascaneanul a fost depistat in jurul orelor 22:00, de o patrula de la Siguranta Publica, in timp ce urina pe marginea drumului. Deoarece barbatul a refuzat sa dea politistilor datele de identitate, acesta a fost condus la sediul Politiei unde a fost amendat, pentru gestul sau. Dupa aproximativ o ora, in jurul orelor 23:00, agentii l-au transportat pe cetatean, in aceeasi zona, unde a fost depistat.

  Din acel moment si pana cand barbatul a sunat la 112 sustinand ca a fost agresat nu se mai stie nimic.

  Barbatul se afla sub influenta bauturilor si a fost depistat de o patrula de Siguranta Publica in timp ce urina pe o strada din Gastesti. Deoarece nu a putut fi identificat, lucratorii l-au condus pe barbat la Politie si amendat la legea 61. Dupa ce a fost sanctionat, acestia l-au transportat inapoi pe barbat. Vom face cercetari pentru a se stabili daca cetateanul a fost agresat. Pana in moment, la Politia Pascani nu a fost inregistrata nici o plangere, in acest sens”, a mai precizat comisarul – sef.

  Pascaneanul se afla momentan internat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cu fracturi costale, iar in urma analizelor efectuate i-a fost gasit lichid in abdomen, fiind suspect de ruptura de organe.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet