18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Politistii pascaneni acuzati ca ar fi agresat un barbat ajuns la spital cu coastele rupte

Politia Pascani duba siteUn barbat de 45 de ani din Pascani a ajuns aseara la spital cu multiple traumatisme in urma unei batai pe care ar fi primit-o de la politisti. Acesta a fost transferat la un Spital din Iasi cu diagnosticul de fracturi costale si ruptura de organe interne.

Cristinel Gramada aflandu-se pe o strada din suburbia Gastesti, a sesizat in jurul orelor 24:00, prin 112, ca a fost batut crunt de catre politisti. Un echipaj de Ambulanta a ajuns la fata locului si l-a preluat pe barbatul care acuza dureri mari la nivelul abdomenului.

Potrivit medicilor de pe Ambulanta, acesta prezenta halena alcoolica iar pe perioada transportului a repetat incontinuu ca a fost agresat de politisti.


Amendat cu o ora inainte pentru ca urina pe marginea drumului

De partea cealalta, comisarul – sef Tiberiu Dogaru, a declarat ca pascaneanul a fost depistat in jurul orelor 22:00, de o patrula de la Siguranta Publica, in timp ce urina pe marginea drumului. Deoarece barbatul a refuzat sa dea politistilor datele de identitate, acesta a fost condus la sediul Politiei unde a fost amendat, pentru gestul sau. Dupa aproximativ o ora, in jurul orelor 23:00, agentii l-au transportat pe cetatean, in aceeasi zona, unde a fost depistat.

Din acel moment si pana cand barbatul a sunat la 112 sustinand ca a fost agresat nu se mai stie nimic.

Barbatul se afla sub influenta bauturilor si a fost depistat de o patrula de Siguranta Publica in timp ce urina pe o strada din Gastesti. Deoarece nu a putut fi identificat, lucratorii l-au condus pe barbat la Politie si amendat la legea 61. Dupa ce a fost sanctionat, acestia l-au transportat inapoi pe barbat. Vom face cercetari pentru a se stabili daca cetateanul a fost agresat. Pana in moment, la Politia Pascani nu a fost inregistrata nici o plangere, in acest sens”, a mai precizat comisarul – sef.

Pascaneanul se afla momentan internat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cu fracturi costale, iar in urma analizelor efectuate i-a fost gasit lichid in abdomen, fiind suspect de ruptura de organe.

Alte articole