17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Polițiștii la datorie, pentru Rusalii în siguranță

LA DATORIE, PENTRU RUSALII ÎN SIGURANȚĂ

Poliţiştii ieşeni vor fi la datorie în minicavanța de Rusalii și vor lua măsuri pentru siguranța cetățenilor și fluidizarea traficului rutier.

În minivacanța de Rusalii, zilnic, peste 150 de polițiști ieșeni vor fi la datorie și vor acționa, pentru siguranța cetățenilor și menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

În teren vor fi polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalităţii economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică, iar în cazul unor situații deosebite, luptătorii de la acțiuni speciale sunt pregătiți să intervină.

Polițiștii de la ordine publică vor preveni și combate faptele antisociale.

Polițiștii rutieri se vor afla în teren pentru a fluidiza traficul rutier şi totodată pentru prevenirea producerii de accidente rutiere. Aceștia vor folosi zilnic aparatura radar, aparatele etilotest și Drug Test, în vederea depistării șoferilor care încalcă regulile de circulație.

Recomandăm cetățenilor să respecte normele de conviețuire socială și să adopte o conduită preventivă, indiferent de context.

Celor care intenționează să plece la drum în această perioadă, le recomandăm să se intereseze de situația traseului pe care urmează să se deplaseze și să circule cu o viteză adaptată la condițiile meteo-rutiere.

Nu în ultimul rând, tutoror participanților la traficul rutier le recomandăm să respecte regulile de circulație rutieră și indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112!

IPJ IASI

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow