22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

POLIŢIŞTII LA DATORIE, ÎN MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

POLIŢIŞTII LA DATORIE, ÎN MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

Peste 900 de polițiști vor fi la datorie, în minivacanţa de 1 Decembrie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de aceste sărbători.

Cu ocazia minivacanţei de 1 Decembrie, în tot judeţul sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

În acest context, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi va acţiona, la nivel judeţean, cu 943 de poliţişti şi 298 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate în minivacanţa de 1 Decembrie, 709 sunt de ordine publică, 97 sunt polițiști rutieri, iar 137 de polițiștisunt de la alte structuri.

Totodată, 480 de patrule de siguranţă publică, dintre care 215 pedestre şi 265 auto, voracţiona, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările, precum şi în staţii şi triaje de cale ferată.

De asemenea, polițiștii de la transporturi vor patrula în aerogara internaţională Iaşi.

De Ziua Națională a României sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice și ceremonii pentru depuneri de coroane de flori, cu participarea unui public numeros. Măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru aceste evenimente vor fi asigurate de 195 de poliţişti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow