17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Poliţiştii în acţiune în zonele gri ale municipiului Paşcani. Bătaie în faţa Poliţiei, ameninţări la adresa ziariştilor (VIDEO/FOTO)

Bataie in fata Politiei PascaniMunicipiul Pascani a incetat de multi ani sa mai fie cel mai frumos, curat si linistit orasel din aceasta zona a Moldovei. Pe fondul saraciei si a somajului dar si a lipsei de educatie in randul tinerilor si a unei autoritati din ce in ce mai diluate a institutiilor de ordine publica, hotii, scandalagii si traficantii de droguri sau de carne vie au inceput sa controleze, din ce in ce mai multe zone din Pascani.

Vorbim mai ales de asa zisele zone gri de dupa blocuri unde, in fiecare seara, gastile de cartier se aduna pentru a se distra cu alcool si droguri, de cele mai multe ori astfel de intalniri terminandu-se cu scandal. Politistii cunosc aceasta situatie si incearca sa o tina sub control, bataile dintre golani si oamenii legii fiind frecvente mai ales noaptea.

Si reprezentantii Primariei au aflat de acesta situatie in urma numeroaselor reclamatii primite de la cetateni. Se estimeaza ca ar fi  8 zone periculoase in Pascani pe unde nu ar fi recomandat sa te plimbi noaptea deoarece acolo se adune de obicei acesti tineri scapati de sub control. Printre acestea se afla: cartierele Micro si Bastilia din zona Deal, parcul Riama, strada Mihai Eminescu in fata magazinului Lorimer si in zona Garii.

Acesta a si fost motivul pentru care ieri seara la solicitarea Primariei Pascani, Politia Locala si Politia Municipala au organizat o razie prin aceste locuri, la care a participat si o echipa de la TV BIT.

 

Incepand cu orele 19:00, o patrula a Politiei Locale si o alta de la siguranta publica, au efectuat controale atat prin cartierele rau famate cat si pe strazile principale. La activitate au participat si ziaristii postului de televiziune TV Bit, care i-au insotit pe agenti pentru a surprinde cat de periculos este sa traiesti, in municipiul Pascani.

La doar cateva minute de la inceperea actiunii, lucratorii de politie au si identificat un grup de 4 tineri care consumau alcool, pe un trotuar din zona Garii. La vazul oamenilor legii si a camerei de luat vederi, adolescentii au devenit recalcitranti si agresivi asupra jurnalistilor, iar la fata locului a fost nevoie de un al doilea echipaj de politie pentru a-i linisti pe teribilisti. Toti patru au fost condusi la sediul Politiei pentru a fi identificati.

Bataie in fata Politiei Pascani1La scurt timp dupa ce au fost sanctionati, din cauza consumului de alcool, trei dintre acestia s-au luat la bataie chiar in fata institutiei de fata cu oamenii legii si au amenintat cu bataia echipa TV BIT, in cazul in care va fi difuzat materialul.

In cele din urma, cei trei baieti au mai fost sanctionati odata pentru tulburarea ordinii si linistii publice si au plecat acasa linistiti.

Actiunea a continuat si in parcul Pestisorul din zona Deal. Chiar pe o alee din parc, agentii au identificat un grup de tineri de etnie rroma care au intrat cu masina in interior si consumau alcool, facand o mizerie de nedescris pe spatiul verde din apropiere.

Bataie in fata Politiei Pascani2Politistii locali au reusit cu greu sa se inteleaga cu tinerii, iar in cele din urma acestia au strans o parte din gunoaie si au parasit locul public. In cauza, au fost intocmite mai multe procese verbale la legea 61.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow