More

  Poliţiştii donează sânge. Agenţii din Hîrlău au făcut-o deja!

  Array

  Pentru a veni în sprijinul răniţilor care se află în spitale ca urmare a incendiului din clubul din Bucureşti, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au mobilizat pentru a dona sânge. Peste 150 de poliţişti ieşeni şi-au exprimat dorinţa de a face acest gest umanitar, la I.P.J. Iaşi s-a realizat o planificare, grupe formate din câte 30 de poliţişti urmând să se prezinte în perioada următoare la Centrul de Transfuzii Iaşi.

  DONEAZA SANGE 1
  Poliţiştii de la toate subunităţile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi vor dona sânge, ei demonstrând astfel că sunt solidari cu victimele incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti.

  27 de poliţişti de la Hîrlău au venit cu un autocar la Iaşi la Centrul de Transfuzii, pentru a dona sânge. Alături de aceştia au mai donat sânge şi poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Iaşi.

  DONEAZA SANGE POL 2

  În spitalele din Bucureşti sunt internaţi 135 de pacienţi răniţi în clubul Colectiv. În urma incendiului care a avut loc aici, au decedat până în prezent 32 de persoane, iar alte câteva zeci sunt în stare gravă. Aceştia au nevoie de sânge pentru a putea fi operaţi şi ţinuţi în viaţă.

  Nu este singura acţiune de acest gen organizată la Iaşi, zeci de persoane, în special tineri, prezentându-se la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge pentru victimele din Bucureşti.

  DONEAZA SANGE POL 1

  Ieşenii sunt aşteptaţi să doneze în continuare, întrucât de sânge este nevoie în permanentă. Înainte de producerea tragediei de la Bucureşti, numărul zilnic al donatorilor nu depăşea 50 de persoane.
  Cifra a crescut însă zilnic, începând de la sfârşitul săptămânii trecute, mule persoane venind să doneze sânge pentru a ajută victimele din clubul  Colectiv.
  Anual, peste 10.000 de persoane donează sânge la Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI