19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Polițiștii din Pașcani prin școli. Azi au stat de vorbă cu elevii de la „Unirea”

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Sute de elevi s-au întâlnit în aceste zile cu agenții de poliție. Astăzi a fost rândul liceenilor de la Colegiul CF Unirea din Pașcani. Aici au avut loc discuții libere despre problemele cu care se confruntă elevii, la școală dar și în timpul liber și mai ales s-a adus în atenție prevenirea actelor de violență și consecințele legale adoptării unor comportamente agresive.

Elevii de clasa a XI a de la această unitate de învățământ au avut astăzi posibilitatea să afle răspunsul la întrebări direct de la oamenii legii. Doi polițiști de la Proximitate, Simona Isticioaia și Giani Mahu, le-au stat la dispoziție și le-au vorbit adolescenților despre siguranţa personală și nu numai.

A fost difuzat și un film cu tinerii care au comis fapte ilegale și au ajuns la centrul de Reeducare de la Bacău.

Acțiunile au loc pentru asigurarea unui climat de siguranţă în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor și pentru eficientizarea măsurilor necesare asigurării bunei desfăşurări a procesului instructiv-educativ.

Acest gen de acţiuni se desfăşoară în perioada 9 – 13 mai, la nivel naţional, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI