More

  Politistii din Hirlau, “calare” pe comercianti

  Array

   

  Înziua de 3 august a.c., între orele 07:00 – 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a activităţilor ilegale din domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

  Aufost verificate 7 unităţi comerciale, controlate 40 de autovehicule şi legitimate 80 de persoane.

  Aufost reţinute 5 certificate de înmatriculare.

  Aufost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.795 lei, dintre care 9 pe linie de comerţ, iar 26 pe linie rutieră.

  Exemple:

  1. Afost sancţionat contravenţional cu amendă de 500 lei, conform Legii nr. 12/1990, un bărbat de 44 ani, din mun. Iasi, carea fost depistat în piaţa agroalimtară Şipote în timp ce efectua acte de comerţ cu păsări fără a îndeplini condiţiile stabilite prin lege.

  2. Afost depistat pe D.J.282 Şipote, un bărbat de 53 ani, din mun. Iaşi, în timp ce conducea un autoturism având montată o instalaţie G.P.L. neomologată. Acesta a fost sancţionat , conform O.U.G. nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 870 lei şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare.

   

  BULETIN DE PRESA IJP IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet