More

  Polițiștii de la TF în acțiune. Au prins un hoț și au dat amenzi

  Array

  ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR DE LA TRANSPORTURI

   În perioada 26 – 27iulie a.c.,  poli ţiştii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au acţionat pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea faptelor ilicite pe magistralele de cale ferată 500, 600 şi secţiile adiacente.

  La acţiune au participat 76 de poliţişti de la Transporturi care au beneficiat de sprijinul jandarmilor şi inspectorilorS.T.F.C. Au fost patrulate 72 de trenuri care tranzitează zona Moldovei şi 45 de staţii de cale ferată.

  Poliţiştii au legitimat 177 de persoane şi au depistat 55 de călători frauduloşi.

  Au fost depistaţi 2 minori lipsiţi de supraveghere.

  Poliţiştii de la Transporturi au aplicat  57 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.460 lei, dintre care 26 conform Legii nr. 61/1991, 17 conform HG nr.203/1994, 5 conform O.U.G. nr. 195/2002, iar restul pentru alte abateri.

  De asemenea, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, dintre care 2 de natură judiciară, iar 1 pe linie economică.

  Astfel, la data de 21 iulie a.c., la Postul de Poliție Transporturi Feroviare  Hârlău a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Astfel, în noaptea de 20/21 iulie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-un bar situat pe peronul stației C.F. Belcești un laptop și 120 de lei creând un prejudiciu total de 2.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate de poliţişti  a fost identificat bănuitul comiteriifaptei, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA. Este vorba de un ajutor în valoare de 20% din pierderile suferite în 2020, comparativ cu anul 2019. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet