3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022
Array

Poliţiştii de la Circulaţie în vizită la Şcoala “Iordachi Cantacuzino”

ACTIUNE RUTIERAVizita surpriza pentru mai multi elevi ai Scolii “Iordachi Cantacuzino” din Pascani. Un echipaj al Politiei Rutiere impreuna cu politistul de proximitate Simona Isticioaia, au organizat astazi o lectie deschisa, privind regulile de circulatie pe care trebuie sa le cunoasca orice copil.

Cu ajutorul unui proiector si a unor semne de circulatie din carton, agentul Constantin Parlog le-a explicat elevilor cum trebuie sa se comporte cand merg pe strada si mai ales cand traverseaza pe trecerile de pietoni.

Micutii s-au bucurat enorm cand i-au vazut pe oamenii legii si au interactionat cu acestia, raspunzand la intrebari.

Partea cea mai interesanta a fost la finalul intalnirii cand elevii au fost poftiti sa vada autoturismul MCV dotat cu radar. Copii nerabdatori au navalit in masina politistilor parcata in curtea scolii, curiosi sa afle cum functioneaza aparatul care le vine de hac atator soferi.

Activitatea face parte dintr-un parteneriat incheiat intre institutia de invatamant si Politia Rutiera Pascani, in cadrul campaniei lansata la nivel national “Stop accidentelor rutiere, viaţa are prioritate!”.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow