More

  Polițiștii cu ochii pe Târgu Frumos

  Array

  ACȚIUNE RUTIERĂ LA TG FRUMOS
  La data de 8 octombrie a.c., între orele 18:00-22:00, polițiștii  din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Tîrgu Frumos au acţionat pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor rutiere.

  Au fost vizate 4 zone de de acțiune, fiind efectuate 2 filtrerutiere, legitimate 42 de persoane, verificate 29 de autoturisme și constatată o infracțiune.

  Au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.200 lei, dintre care 2 conform Legii nr. 61/1991, 15 conform OUG nr. 195/2002, iar 3 conform Legii nr. 12/1990.

  Exemple:

  1. În jurul orei 18.00, pe D.J. 280, pe  raza comunei Strunga, a fost oprit pentru control șoferul unui autoturism  careemana halenă alcoolică. În urma testării s-a stabilit că acesta consumase alcool, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză s-a întocmit un dosar penal.
  2. La ora 20.30 la un bar din com. Lungani a fost identificat gestionarul care efectua acte de comerţ fără a îndeplinii condiţiile stabilite de lege. Acesta a fost sancţionat conform Legii nr. 12/1990.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI