More

  Politistii au confiscat zeci de pachete de tigari in weekend. O serie de soferi au ramas pietoni

  Array

  news-20100520-04491783-1061310965

  Ca in fiecare sfarsit de saptamana politistii pascaneni au desfasurat actiuni pentru prevenirea infractionalitatii atat in mediul urban cat si in cel rural.

  Cu aceasta ocazie, organele legii s-au deplasat in piete, magazine sau discoteci unde au descoperit o serie de nereguli. Astfel, incepand de vineri 25 ianuarie 2013 si pana duminica 27 ianuarie, 66 de politisti pascaneni au sanctionat peste 100 persoane si agenti economici, valoarea totala a sanctiunilor fiind de 19.710.

  Biroul rutier a retinut 3 permise de conducere pentru consum de alcool, 1 certificat de inmatriculare si au aplicat un numar de 66 sanctiuni pentru abateri de la codul rutier.

  De exemplu: Mihai Isachi de 49 ani din comuna Miroslovesti a fost depistat, sambata conducand un autoturism marca Fiat, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. La controlul cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,84 mg/l.

  In aceeasi zi, un alt conducator auto a ramas pieton, dupa ce a fost prins fiind sub influenta bauturilor alcoolice la volan. Este vorba despre Vasile Ciosac, care conducea un autoturism marca Audi pe raza localitatii Soci, avand o concentratie de 0,52 mg/l.

  Ambilor soferi li s-au intocmit dosare de cercetare penala pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

  O serie de agenti economici au fost sanctionati pentru fapte comise la Legea 12. Unui agent economic din localitatea Motca, Intreprindere Individuala Marchidan, politstii au confiscat un numar de 23 pachete de tigari de provenienta Republica Moldova si Ucraina si au aplicat o sanctiune de 1000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp