17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Politiști de la locală agresați de pășcăneni

Poliţişti de la locală agresaţi cu bâtele de câţiva păşcăneni. Oamenii legii se aflau în timpul serviciului şi au oprit în vederea identificării patru persoane ce se deplasau cu o căruţă nesemnalizată pe strada I. Creangă din Boșteni.

Doi agenţi de la Poliţia Locală au fost înjuraţi şi ameninţaţi cu bâtele de patru locuitori din suburbia Boșteni. Deoerece circulau pe timp de noapte cu o căruţă nesemnalizată corespunzător, oamenii legii i-au oprit pe păşcăneni şi le-au cerut să se legitimeze. Aceştia, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au refuzat şi au sărit la bătaie. Bătăuşii au fost încătuşaţi şi aduşi la sediul poliţiei pentru identificare.

Nefericitul incident a avut loc vineri, 18 noiembrie, în jurul orei 1.00 pe strada Ion Creangă din Boșteni.

Cei patru bătăuşi: Vasile Lupu, Claudiu Amariei, Mihai Amariei şi Mihai Cristinel Amariei, au fost sancţionaţi cu amendă în valoare totală de 3.025 lei. În plus, cei doi agenţi agresaţi vor depune plângere penală pentru ultraj.

Conform articolului 257 din Noul Cod Penal amenințarea directă sau indirectă, lovirea sau alte acte de violenţă împotriva unui angajat care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, în scop de intimidare sau răzbunare se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la doi ani. Dacă agresiunea este împotriva unui poliţist limitele pedepsei se majorează cu jumătate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow