8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Poliţişti avansaţi în grad, de ziua lor

Zi de sărbătoare pentru mii de polițiști din România, mâine, de Buna Vestire, când se sărbătoresc şi 193 de ani de la atestarea documentară. Peste o sută de poliţişti din judeţul Iaşi vor fi avansaţi în grad, iar câţiva agenţi vor primi plachete şi diplome pentru rezultate meritorii.

Sute de poliţişti, alături de autorităţile locale judeţene vor fi mâine prezenţi la ceremonia de înaintare în grad de la sediul Poliţiei Române Iaşi. 126 de poliţişti de la toate sediile Poliţiei din judeţ vor fi mâine avansaţi în grad. 114 agenţi vor primi gradul superior, la termen, iar 12 în avans pentru merite deosebite.

Dintre cei 126 de poliţişti sunt şi din Paşcani, Târgu Frumos şi Hîrlău sau comunele din împremurimi. Lista cu ei urmând să fie făcută publică mâine, de ziua Poliţiei Române.

Menţionăm că tot mâine, va avea loc la Palas Mall, în intervalul orar 16.00 – 20.00 şi demonstraţii a unui detaşament de tehnică al Poliţiei Ieşene, format din autospeciale de intervenţie, laboratorul criminalistic, autospeciale rutiere.

Activităţi de acest gen au avut loc şi în weekendul ce tocmai a trecut, la Paşcani, Târgu Frumos şi Hîrlău.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow