17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Politist pascanean amenintat si batut

Meseria de politist ramane una prost platita si cu risc mare. Un politist de la Sectia 6 Rurala Pascani, a fost batut si amenintat de catre un cetatea din localitatea Harmanesti, dupa ce organul legii a incercat sa aplaneze un conflict.

 

Totul s-a petrecut pe data de 13 septembrie, cand Costel Acatincai a fost solicitat prin apelul de urgenta 112, in satul Harmanesti pentru a apalana un conflict dintre doi cetateni. Este vorba de Emil Siminciuc de 45 ani si verisolrul sau, care se luasera la cearta dupa ce au baut bine. In momentul in care l-a zarit pe politist Emil Siminciuc si-a iesit din minti, a inceput sa injure, sa ameninte cu moartea ba chiar sa atace lucratorul de la rurala caruia i-a aplicat un pumn. Si pentru a se racori de tot pe Politie, cetateanul turmentat a spart si geamul masinei din dotare.

Dupa aceste evenimente, politistul a depus o plangere impotriva lui Emil Siminciuc, iar pe data de 15 septembrie politistii l-au retinut pentru 24 de ore iar mai apoi l-au arestat. Infractiunile sub aspectul carora el este cercetat sunt cele de distrugere si ultraj iar daca va fi gasit vinovat el risca o pedeapsa de pana la 4 ani si jumatate de inchisoare.

 

 

 

Alte articole