22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Poliţist din Ruginoasa condamnat pentru că i-a fost lene să muncească

Subofiţerul Toma Ionuţ din Ruginoasa a fost condamnat ieri definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare şi cheltuieli de judecată în valoare de 2.800 lei pentru săvârşirea de fals în declaraţii, fals intelectual şi abuz în serviciu.
Poliţistul de la Postul de Poliţie din Ruginoasa a fost acuzat că a falsificat declaraţii de retragere a plângerilor sau de recunoaştere a acuzaţiilor de către pârâţi, putând în acest fel să încheie mai multe dosare fără că reclamanţii să fie de accord cu această măsură.
Procurorii spun că poliţistul ar fi apelat la această metodă pentru a scăpat mai repede de dosarele care îi erau repartizate.
Dintre exemple de falsificarea a unei declaraţii de retragere a plângerii menţionăm reclamaţia unei femei din Ruginoasa care acuza o faptă de distrugere. Dosarul a ajuns în 2008 la polițistul Toma Ionuţ care a redactat o declaraţie de retragere a plângerii în numele reclamantei Corbea Petronela. Două luni mai târziu a făcut o marturie în care pârâţii îşi recunoşteau fapta.
Totul s-a descoperit în aprilie 2014 când cei doi soţi din Ruginoasa au mers la Parchet pentru a afla care este situaţia reclamaţiilor făcute de ei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow